Δελτίο Τύπου- Εγκαίνια Gaming Mansion

Δελτίο Τύπου- Εγκαίνια Gaming Mansion

2.000 άτομα στο party εγκαινίων του Gaming Mansion της inSpot. Το μεγαλύτερο gaming party της χρονιάς!

Η inSpot διοργάνωσε τα εγκαίνια του πρώτου Gaming Mansion στην Ελλάδα, του πιο νέου gaming project, την Παρασκευή 30 Μαΐου.

Το party πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Gaming Mansion, στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ν.Ρύσιου.

Gamers από όλη την Ελλάδα, αλλά και καινούργιοι φίλοι που θέλησαν να μυηθούν στον συναρπαστικό κόσμο του gaming, ήρθαν στο Ν. Ρύσιο, γνώρισαν  από κοντά την καλύτερη eSports ομάδα της χώρας, τους DifferentDimension και περιηγήθηκαν στο τριώροφο σπίτι τους, όπου από τις 15 Μαϊου  οι πέντε καλύτεροι παίκτες του League of Legends στην Ελλάδα, ζουν και προπονούνται μαζί.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές, ενώ έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι για τη σωστή προπόνηση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, για livestreaming καθώς και χώροι αναψυχής.

 Ο καιρός ήταν ο καλύτερος σύμμαχος και στον τεράστιο κήπο του σπιτιού ξεκίνησε το party.  Μουσική από γνωστό Dj της πόλης και cosplayers ξεσήκωσαν τα 2000 άτομα, ενώ τη σκηνή του Gaming Mansion απογείωσε ο live  αγώνας  επίδειξης ανάμεσα στους DifferentDimension και τους VoidGaming, μια άλλη  Ελληνική eSports ομάδα. Ενθουσιασμό προκάλεσε η κλήρωση των δώρων, καθώς και οι ομαδικές ξεναγήσεις στην έπαυλη.

Όλοι ευχήθηκαν στους παίκτες καλή επιτυχία στο επόμενο μεγάλο βήμα, που είναι η συμμετοχή στο LCS, το επίσημο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του LeagueofLegends.

Χορηγοί του Gaming Mansion είναι οι: Lenovo, e-FOOD.gr, Hell Energy Drink και Razer.

Χορηγός επικοινωνίας  ήταν οι Unhboxholics, με παρουσιαστή της βραδιάς τον υπέροχο  Σάκη Καρπά, ενώ υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η AmstelRadlerGuarana & Lime.