ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα video games είναι μια μάχη! Μια μάχη που ξεκίνησε κάπου στη δεκαετία του 1970 και κρατάει ακόμα. Από το πρώτο παιχνίδι που έγινε παγκοσμίως γνωστό, το Space Invaders, μέχρι σήμερα όπου εκατομμύρια gamers πολεμάνε! Σήμερα οι μάχες γίνονται στα League of Legends, Counterstrike, Dota. Ο πόλεμος του καλού με το κακό, της ανθρωπότητας με τους εξωγήινους εισβολείς, των αντιτρομοκρατών με τους τρομοκράτες και άλλες πολλές μάχες σε περιμένουν στα BattleGrounds. Πάμε μέρος μέσα από τα αγαπημένα σου videogames.

Σκοπός μας στα BattleGrounds είναι να δώσουμε στους παίκτες τα κατάλληλα όπλα. Γιαυτό για κάθε μάχη παρέχουμε υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαία περιφερειακά που κάνουν τη διαφορά. Η μέση ανθρώπινη αντίδραση είναι 215 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Γιαυτό κάθε χιλιοστό μετράει! Αν χρειάζεσαι τη λεπτομέρεια που θα ανεβάσει την απόδοση σου, θα την βρεις στα καταστήματα μας. Τα Battlegrounds είναι το πιο σύγχρονο πεδίο μάχης για τον gamer. 

Από το πρώτο μας κατάστημα που άνοιξε το 2002 μέχρι και σήμερα παρέχουμε τις αρτιότερες υπηρεσίες, σε έναν άνετο και προσεγμένο χώρο, για να μπορούν τα μέλη μας να απολαμβάνουν στο μέγιστο αγαπημένο τους χόμπι. Ένα χόμπι που την τελευταία δεκαετία στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει αρχίσει να γίνεται και επάγγελμα. Οι παίκτες και οι ομάδες που πληρώνονται για να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι όλο και αυξάνονται. Οι θαυμαστές - θεατές το ίδιο. Για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των Esports, τα BattleGrounds δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία. Τα τακτικά τουρνουά και πρωταθλήματα που διεξάγονται είναι οργανωμένα σε επαγγελματικά πρότυπα και ανταμείβουν τους νικητές με χρηματικά έπαθλα και επαγγελματικό εξοπλισμό. Στόχος είναι να ανεβαίνει σταθερά το επίπεδο του Ελληνικού gaming community.

Έλα και εσύ στα BattleGrounds, το πιο σύγχρονο πεδίο μάχης για τον gamer.