Υπάλληλος του μήνα- Battlegrounds

Υπάλληλος του μήνα- Battlegrounds

Τα καταστήματα BattleGrounds επιβραβεύουν τους υπαλλήλους τους με τον καινοτόμο διαγωνισμό 'Ο Υπάλληλος του μήνα'.

Τα καταστήματα BattleGrounds επιβραβεύουν τους υπαλλήλους τους με τον καινοτόμο διαγωνισμό 'Ο Υπάλληλος του μήνα'. Ο υπάλληλος που επιλέγεται απολαμβάνει τα δώρα που η εταιρία του προσφέρει, ενώ φωτογραφία και σχόλια του υπαλλήλου αναρτώνται στο site μας και στα Socia Media.

H Κουμνιώτου Νούλα, υπεύθυνη του καταστήματος της Μυτιλήνης, επιλέχθηκε ως η υπάλληλος του Αυγούστου. Όπως η ίδια τόνισε έχει τη χαρά να εργάζεται στο κατάστημα Battlegrounds στην όμορφη Μυτιλήνη για ένα διάστημα σχεδόν δέκα χρόνων, μέσα στο οποίο μόνο καλές και ευχάριστες στιγμές έχει να θυμηθεί. Συγκεκριμένα η Νούλα αναφέρει "O χώρος της εργασίας μου μεταλάχθηκε σε στέκι, σε καταφύγιο ή όπως απλα λέω, σε ένα δεύτερο σπίτι.

Με χαροποιεί που ανήκω στο Battlegrounds Team και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, να συνεχίσουμε την ίδια σταθερή και καλή πορεία μας, τόσο εμείς όσο και τα υπόλοιπα καταστήματα του franchise μας. Τέλος, με τιμάει ιδιαίτερα που επιλέχθηκα ως υπάλληλος του μήνα, καθώς είναι μια αναγώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς όλων αυτών των χρόνων και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν καθόλη τη διάρκεια της πορείας μου."